PURMEREND - Purmersteijn heeft in de thuiswedstrijd tegen Swift gelijk gespeeld. In een doelpuntrijk duel eindigde het in 3-3 waarin vijf van de zes goals al voor rust vielen.

De ploeg van Kiri Kalitzis kwam in de eerste helft driemaal op voorsprong. Omar Nait Aicha brak de score na tien minuten met een kopbal open. Na de gelijkmaker van Siemerink was er binnen een minuut een hernieuwde voorsprong, ditmaal via Joey Lieshout. Nog voor het eerste half uur om was had Van der Storm de Amsterdammers weer op gelijke hoogte gebracht, maar Rachad Madi zorgde in de 35e minuut voor de mooiste treffer met een vlammend afstandsschot. In het vervolg van de eerste helft kregen de Purmerenders zelfs nog een aantal kansen om de score verder op te voeren.

Dat dit niet gebeure brak de thuisploeg in de tweede helft op. Purmersteijn hield lang stand al werd de druk van Swift naarmate de wedstrijd vorderde groter. Met nog vijf minuten op de klok wist Yilmaz uiteindelijk de stand op 3-3 te bepalen.