EGMOND AAN ZEE - Het populaire wandelevenement van sportorganisatie Le Champion vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 november. Wandelaars kunnen het magische lichtjesparadijs dat de Fjoertoer Egmond is, dit jaar wederom over routes van 12, 16 en 20 km beleven. Het wandelevenement is jaarlijks vroegtijdig uitverkocht en mag je als liefhebber absoluut niet missen!


Lichtbakens wijzen de weg na een gezellige start vanaf Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Met de langste route van 20 km kunnen wandelaars genieten van de Full Fjoertoer Experience, waarbij meer dan 50 kunstwerken en lichtacts gepasseerd worden. Deze afstand gaat door de Egmonden en Heiloo. De kortere afstanden van 16 en 12 zitten ook weer vol met verrassingen. Gezinnen met jonge kinderen, vanaf 4 jaar, kunnen zich inschrijven voor de avontuurlijke Family Fjoertoer van 6 km.

Fjoertoer Fiësta
De Fjoertoer Egmond staat jaarlijks in het teken van een thema. De vorige editie was dat Fairytale Fjoertoer. Het thema van deze jubileumeditie is Fjoertoer Fiësta. Het laatste weekend van november wordt de zon naar de Egmonden en Heiloo gebracht, om te genieten van een avond vol salsa, tropical twists én gezelligheid. Op de betoverende routes wordt samen het verjaardagsfeestje van de Fjoertoer gevierd.

Wandelen voor het goede doel
De Fjoertoer Egmond zet zich graag in voor het goede doel. Traditiegetrouw is het goede doel ook dit jaar KNRM Egmond en de Reddingsbrigade Egmond. Er kan bij inschrijving een vrijwillige donatie gedaan worden.

Inschrijven
Inschrijven voor de 10e editie van de Fjoertoer Egmond is mogelijk via www.fjoertoeregmond.nl. De inschrijving is geopend t/m 18 november of tot de deelnemerslimiet is bereikt.